Degryse doet straffe voorspelling over eindpositie van Anderlecht

Degryse doet straffe voorspelling over eindpositie van Anderlecht
Dinsdag 20 februari 2018 - 18:47   I   door Redactie

Marc Degryse toonde zich niet bepaald vriendelijk voor Hein Vanhaezebrouck maandagavond in Extra Time. De analist verweet de Anderlecht-coach zich aan te stellen op de persconferentie voor aanvang van de wedstrijd tegen Sint-Truiden.

Vanhaezebrouck wilde duidelijk maken dat hij een pak beloften meenam naar Stayen. Dat deed hij op een opvallende manier: door hun rugnummers op te sommen. "De nummers 38, 40, 45, 47, 48 en 56 zitten in de kern", vertelde hij. 

"Op die manier spreek je niet over je spelers, als nummertjes", reageert Degryse. "Het is precies alsof hij bij de Chinees bestelt. Ik begrijp dat hij een punt wil maken, maar daarvoor gebruikt hij die jonge spelers."

"Vanhaezebrouck heeft wel een punt dat we begrip moeten hebben voor zijn problemen. Want die zijn er natuurlijk. Tegen STVV was het middenveld Kums-Dendoncker-Trebel er niet bij. En het klopt dat er spelers vertrokken zijn, maar toch is het allemaal nog onvoldoende", zegt Degryse, die een opmerkelijke voorspelling doet. "Het wordt vechten voor een Europees ticket." Dat betekent dat Degryse RSCA buiten de top 2 ziet eindigen. Iets wat bij Anderlecht zelden voorvalt.

Poll: Denk jij ook dat Anderlecht buiten de top 2 eindigt?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Degryse  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024