Mannaert over dip Club Brugge: “Dit is wat we aan Leko gevraagd hebben”

Mannaert over dip Club Brugge: “Dit is wat we aan Leko gevraagd hebben”
Dinsdag 20 februari 2018 - 07:00   I  

Het gaat na de winterstop lang niet zo goed meer met de topclubs. Ook leider Club Brugge zit in een dip, al blijft het bestuur ook nu als één man achter trainer Ivan Leko staan.

“Als én het voetbal goed is, én de resultaten goed zijn, kan je als bestuur alleen maar heel tevreden zijn”, zegt CEO Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“Het klopt dat we nu 7 op 18 gehaald hebben. Maar ik stel ook vast dat we van onze 27 wedstrijden er 18 wonnen, er amper 3 verloren én ook nog eens een comfortabele voorsprong hebben. Dan zijn dat gewoon goede resultaten. Met panache behaald bovendien”, gaat Mannaert verder.

Aanvallend voetbal

Leko is duidelijk niet van plan om minder aanvallend te gaan spelen, en ook in die keuze volgt het bestuur hem. “De grote toegevoegde waarde van deze kern ligt overduidelijk in het offensieve compartiment. Dan zou het zonde zijn om die troef niet uit te spelen”, merkt Mannaert op.

“Bovendien past het ook in de stijl en het DNA van Club Brugge. Dat is ook wat we gevraagd hebben aan Ivan - en wat we aan elke trainer vragen: dat hij dominant voetbal zou brengen. Zeker op het niveau van de Belgische competitie. Uiteraard willen we ook winnen. Maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten, integendeel

Poll: Zal Club Brugge er staan als de play-offs beginnen?

TAGS  I  Leko  I   Mannaert  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024