"Dankzij hem is het niet meer alarmfase rood bij Genk"

Maandag 19 februari 2018 - 20:40   I   door Redactie

Het gaat beter met Racing Genk.De aanstelling van Philippe Clement als coach en Erik Gerits als algemeen directeur lijken hun vruchten af te werpen.

"Ik kijk de laatste weken met grote tevredenheid naar de ontwikkelingen bij Genk", zegt analist Marc Hendrikx in Het Belang van Limburg. "Eerst en vooral juich ik de aanstelling toe van Erik Gerits als nieuwe AD. Iemand die een belangrijke functie aan de kant schuift om zijn schouders te zetten onder KRC, chapeau daarvoor! Erik is iemand die Genk ademt. Dus is, wat mij betreft, alarmfase rood opgeheven."

"Het is nu nog oranje. Waarom oranje? Omdat de strijd voor een stek in de top zes nog niet gestreden is. Ik zie wel progressie in de manier van spelen. Al ben ik niet echt verbaasd dat Genk in Brugge iets meegraaide. Voor zo'n wedstrijd is iedereen extra gemotiveerd."

"De belangrijkste match komt er wel nu aan, vrijdag tegen Antwerp. Een rechtstreekse concurrent. Als we daar opnieuw een Genk zien met het mes tussen de tanden (op de foto een onverschrokken Malinovskyi), zit het goed. Dan hebben de trainerswissel en de nieuwe AD vruchten afgeworpen. De supporters volgen dan vanzelf."

Poll: Komt het goed met Genk, denk je?

TAGS  I  RC Genk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024