Club toch geen kampioen? "Zou opmerkelijk zijn als het wel gebeurt"

Club toch geen kampioen?
Maandag 19 februari 2018 - 16:39   I   door Redactie

De motor van Club Brugge is toch enigszins aan het sputteren. Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, ziet een aantal oorzaken.

"Bij Club toont Vormer zich minder dominant, wat gecompenseerd wordt door een Vanaken in topvorm. Maar het is minder flitsend, minder de pletwals voor de winterstop. Toen konden ze negentig minuten druk zetten, dat lukt nog slechts bij vlagen", vertelt Sys. "En achteraan wordt het aarzelend optreden van de verdedigers afgestraft. Enkel Brandon Mechele acteert op niveau. Van de nieuwkomers achterin kon nog niemand overtuigen."

"En dan is er nog het keepersprobleem natuurlijk. Gabulov werd al afgeserveerd en van Vermeer moet ook nog blijken dat hij punten kan pakken. Het zou zeer opmerkelijk zijn dat Club kampioen wordt ondanks het ontbreken van een puntenpakker in doel. Veelzeggend ook voor de tegenstand in onze competitie. Dat ze zelfs met deze minder vorm nog zoveel punten voorsprong tellen op de eerste achtervolger, spreekt boekdelen", aldus Sys.

Poll: Denk jij dat Club kampioen wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I   Sys  I   shw

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024