Anderlecht-youngster maakt indruk: "Sterspeler om van te genieten"

Anderlecht-youngster maakt indruk:
Maandag 19 februari 2018 - 14:00   I  

Hein Vanhaezebrouck gaf vrijdag, noodgedwongen, enkele jeugdspelers de kans om zich te bewijzen tegen STVV. Zo stonden met Sambi, Dauda en Saelemaekers enkele talenten op het veld.

Van die laatste had de doorsnee voetballiefhebber wellicht nog niet gehoord. Alexis Saelemaekers speelt regelmatig de pannen van het dak bij de beloften, maar op het hoogste niveau konden we hem nog niet zien schitteren. Volgens Jan Mulder is de 18-jarige vleugelspeler alvast een topper in wording.

"Toen bracht de coach in het nauw een scharminkel binnen de lijnen. Rechterspits. Hij heet Saelemaekers. Onthoud die naam. Vanhaezebrouck had Saelemaekers een paar minuten kunnen gunnen, maar liet hem meer dan een kwartier spelen. Hulde", aldus Mulder.

"Saelemaekers debuteerde met de overtuiging van een sterspeler. In het donkerste uur van de club was er plotseling iemand om van te genieten. De vonken vlogen er vanaf. Saelemaekers (ik ken zijn voornaam niet, maar die komt straks wel aan de oppervlakte, o ja) wervelde vanaf de eerste seconde van dat historische kwartier. De tijd was te kort voor hem bemeten om nog wat aan de uitslag te veranderen", aldus Mulder op HLN.BE.

Poll: Vond u dat Saelemaekers een goede indruk achterliet?

TAGS  I  Anderlecht  I   Saelemaekers  I   Mulder

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024