Peter Vandenbempt kijkt met grote ogen naar Club Brugge: "Echt ongelofelijk"

Peter Vandenbempt kijkt met grote ogen naar Club Brugge:
Maandag 19 februari 2018 - 13:15   I  

Club Brugge kon dit weekend alweer niet winnen, maar ook de tegenstanders van blauw-zwart lieten de punten liggen. Zo staat Club Brugge na een zwakke periode toch nog steeds ruimschoots aan de leiding.

Peter Vandenbempt geeft in zijn wekelijkse analyse voor Sporza zijn mening over de mindere periode van Club Brugge. Hij vindt het ongelooflijk straf dat Club Brugge na de magere resultaten nog steeds zo royaal op kop kan staan.

"Club moet zich geen zorgen maken en er zijn twee redenen waarom voorlopig niet. Ten eerste omdat de concurrentie ook niet kan winnen. Het is ongelofelijk: Club pakt na Nieuwjaar 7 op 18 en toch is zijn voorsprong nog altijd intact. Ten tweede: het voetbal van Club is nog altijd goed, tot heel goed zelfs. Met vooral Hans Vanaken in topvorm, zeer efficiënt ook.", aldus Vandenbempt.

Toch moet Club Brugge dringend opnieuw een stevige defensieve organisatie op poten krijgen. Club krijgt namelijk veel te veel doelpunten tegen. "Wat wel zorgwekkend is, is dat de leider geen resultaat meer kan neerzetten of vasthouden. Door, oké te veel gemiste kansen en spitsen die nog moeilijk scoren, maar vooral door te veel tegendoelpunten: 14 in de laatste 7 wedstrijden. Nog eens 7 in drie bekerwedstrijden. Dat zijn cijfers van een slechte middenmoter."

 

Poll: Laten de tegenstanders het nu echt liggen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Charleroi  I   Vandenbempt

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024