Hangt ontslag van Hein in de lucht? "Heeft het verkorven in de kleedkamer"

Hangt ontslag van Hein in de lucht?
Maandag 19 februari 2018 - 09:30   I   door Redactie

Marc Hendrikx heeft geen goed woord meer over voor Hein Vanhaezebrouck. De analist irriteert zich mateloos aan het gedrag van de coach van Anderlecht. Paars-wit pakte 3 op 15.

"Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben de kop van Hein Vanhaezebrouck stilaan beu gezien. Oké, in Sint-Truiden nam hij zijn spelers op een bepaalde manier wel in bescherming. Maar als je hem mag geloven, heeft hij de zwakste spelerskern van eerste klasse. Je zou bijna compassie krijgen met hem", aldus Hendrikx.

"Ik geef toe, door omstandigheden heeft Anderlecht het momenteel moeilijk. Maar is het niet de taak van een trainer om precies in zware tijden te tonen dat hij een goeie psycholoog is, dat hij toch nog iets uit zijn spelersgroep kan halen? Dat zie ik niet bij Vanhaezebrouck. Op psychologisch vlak faalt hij. Hij zoekt overal iets behalve bij zichzelf."

"Het zou me dus niet verbazen dat hij het in de kleedkamer verkorven heeft", vervolgt Hendrikx. "Een trainer die verlangt dat zijn spelers in de spiegel kijken, maar er zelf nooit in kijkt… dat noem ik kinderachtig. Ik denk dat hij blij mag zijn dat er ook op andere vlakken van alles loos is bij Anderlecht, dat daar veel energie naartoe gaat. Anders zat hij nu al thuis voor zijn tv."

Poll: Moet Vanhaezebrouck eruit?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024