Anderlecht krijgt onwaarschijnlijk bod op Teodorczyk binnen

Anderlecht krijgt onwaarschijnlijk bod op Teodorczyk binnen
Maandag 19 februari 2018 - 06:08   I   door Redactie

Anderlecht heeft een bod binnengekregen op Lukasz Teodorczyk. Het gaat om een aanbod uit China en de transferprijs is bijzonder aantrekkelijk. Alleen komt het bod een maand te laat. Mocht het eind januari gekomen zijn, had paars-wit het altijd aanvaard. Dan werd Aleksandar Mitrovic zijn vervanger. Nu heeft paars-wit geen alternatief.

Volgens Het Laatste Nieuws is een Chinese club bereid om tussen de 5 en 10 miljoen euro te betalen voor Teo. Dat is een zeer mooi bedrag als je ziet hoe Teodorczyk nu al een hele tijd aan het spelen is. De Pool, die al een tijdje niet meer het vertrouwen van Anderlecht voelt, was heel blij met de belangstelling vanuit China.

Om welke club het gaat, is niet duidelijk. Het zou om een kapitaalkrachtige club uit China gaan en Teodorczyk kon een veelvoud van zijn huidig loon van 1,5 miljoen euro verdienen. Hein Vanhaezebrouck stelde echter zijn veto tegen een vertrek van Teodorczyk. Omdat hij enkel dan nog Ganvoula en Dauda heeft, moest Teo blijven. Anderlecht kan immers geen vervanger halen, want de transfermarkt is al gesloten.

Poll: Had jij Teo laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024