Club Brugge-Genk eindigt ondanks 3 (!) strafschoppen onbeslist

Club Brugge-Genk eindigt ondanks 3 (!) strafschoppen onbeslist
Zaterdag 17 februari 2018 - 22:21   I  

Club Brugge is er voor de vierde wedstrijd op rij niet in geslaagd om te winnen. In eigen huis leek het tot tien minuten voor tijd op weg naar een zege, maar daar besliste een strafschopdoelpunt van Malinovskyi uiteindelijk anders over.

Club Brugge begon gretig aan de wedstrijd, maar op de counter slikte het een doelpunt van Karelis, die de bal koeltjes voorbij de uitgekomen Vermeer schoof. Blauw-zwart reageerde, maar had wel een strafschopgoal van Vanaken nodig om op gelijke hoogte te komen.

Na de pauze ging Club op zoek naar een tweede treffer, maar ei zo na viel het doelpunt aan de overkant. Genk kreeg een penalty na een fout van Nakamba, maar Karelis knalde het leer hard naast. Niet veel later schoot uitblinker Vanaken de thuisploeg naar 2-1.

De wedstrijd leek dood te bloeden... tot Genk opnieuw een strafschop kreeg, dit keer na hands van Nakamba. Niet Karelis, maar wel Malinovskyi nam zijn verantwoordelijkheid en hij miste niét: 2-2.

Een slotoffensief volgde er niet meer. Niet van Club Brugge en niet van Genk. Zo bleef het 1-1 en blijft vooral blauw-zwart op zoek naar een goede reeks.

Poll: Is dit Club Brugge klaar voor play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk  I   Vanaken

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024