Bölöni reageert verrassend na gelijkspel tegen Oostende

Bölöni reageert verrassend na gelijkspel tegen Oostende
Zaterdag 17 februari 2018 - 20:39   I   door Redactie

Voor Antwerp ziet het er echt niet goed uit. Play-Off 1 halen wordt bijzonder moeilijk, want ook tegen KV Oostende kon de Great Old niet winnen. KV Oostende hield Antwerp op een 0-0-gelijkspel. Een leuke wedstrijd werd het niet, maar de bezoekers zijn wel tevreden met het behaalde punt. Ook Antwerp-coach Laszlo Bölöni lijkt niet helemaal ontevreden.

“Ik ben al bij al blij met wat we hebben kunnen laten zien. Ik zou mijn spelers zelfs bijna willen feliciteren", zegt Bölöni aan Sporza. "Ze speelden een goede en moedige match, zeker in de eerste helft. Maar de laatste actie was niet precies genoeg, niet creatief genoeg. Na de pauze werden we moe en was er wat minder druk."

Bölöni wijst vooral naar het gebrek aan daadkracht voor doel. "De spelers hebben wil getoond, mentaliteit in moeilijke omstandigheden. Ik denk dat we dicht bij zege waren. We moeten zo voort doen, maar efficiënter worden. Tegen Genk wordt het nu een moeilijke match, net zoals alle matchen."

Custovic

"We zijn blij met dit punt, maar het was niet echt een voetbalmatch. Dat is jammer voor de supporters. Het was een moeilijk veld, er waren veel agressieve duels, maar niet veel voetbal. Dit punt hebben we op karakter gepakt", vertelt KVO-trainer Adnan Custovic aan Sporza. De spelers van Antwerp hebben echt gedrukt, maar wij hebben de nul gehouden. Dat doet ook deugd. In de komende drie matchen willen we nog punten pakken."

Poll: Denk jij dat Antwerp PO1 nog haalt?

TAGS  I  Antwerp  I   KV Oostende  I   Custovic  I   Bölöni

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024