Lukaku dient Batshuayi op deze manier van antwoord (x2!) (Video)

Lukaku dient Batshuayi op deze manier van antwoord (x2!) (Video)
Zaterdag 17 februari 2018 - 19:51   I   door Redactie

Michy Batshuayi is aan de lopende band aan het scoren bij Borussia Dortmund. Romelu Lukaku kan dus eigenlijk niet achterblijven. De spits scoorde in de achtste finales van de FA Cup twee keer op het veld van Huddersfield.

De discussie over wie de eerste spits moet worden op het WK bij de Rode Duivels laait weer op. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat Batshuayi plots erg goed op dreef is. De uitleenbeurt bij Dortmund heeft hem bevrijd. Bij Chelsea kreeg hij nauwelijks een kans.

Lukaku wisselt goeie met minder goeie momenten af bij Manchester United. Bij Huddersfield trof hij echter al heel snel raak. Het kan alleen maar goed zijn voor het vertrouwen en voor de concurrentiestrijd bij de Rode Duivels. Lukaku werd in de diepte gestuurd en werkte vervolgens af. Snelheid en zijn neus voor goals: het maakt het tot een typische Lukaku-goal.

UPDATE 19:49:

Lukaku zorgde in de 55ste minuut ook voor de 0-2. De spits lijkt niet meer te stoppen en is Man United in zijn eentje naar de kwartfinales aan het sturen. Het lijkt wel identiek aan de eerste goal. Opnieuw op snelheid en weer afgewerkt als een killer.

Lukaku x2

Poll: Knappe goal?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024