Neymar legt nieuwe eis neer bij PSG-bestuur: "Haal hem naar hier!"

Neymar legt nieuwe eis neer bij PSG-bestuur:
Zaterdag 17 februari 2018 - 18:14   I   door Redactie

Neymar heeft een sterrenstatuut bij Paris Saint-Germain. Dat gaf zijn ploegmaat Adrien Rabiot zelfs toe, zonder daarbij negatief te worden. PSG stelde dan ook 222 miljoen euro neer voor de Braziliaan. Toch zijn er al geluiden dat hij niet meer gelukkig is in Parijs.

PSG kan er dus maar beter alles aan doen om het hem zo aangenaam mogelijk te maken. Real Madrid ligt immers al op vinkenslag. De club is niet van plan om Neymar in de zomer van de hand te doen, maar het kan toch maar beter op zijn hoede zijn. Bijvoorbeeld: blijven voldoen aan de wensen van Neymar. Al is nog maar de vraag hoelang PSG die altijd kan inwilligen.

Volgens Don Balon bemoeit de aanvaller zich nu ook met het transferbeleid van de club. Neymar zou aan het bestuur van PSG gevraagd hebben om Carlos Henrique Casemiro naar Parijs te halen. Hij kent de defensieve middenvelder goed van bij de Braziliaanse nationale ploeg. Neymar wil hem graag in zijn ploeg.

Casemiro staat nu in loondienst bij Real Madrid. Daar heeft hij nog een contract tot 2021. De middenvelder heeft er echter geen basisplaats. Hij speelt al sinds 2013 voor Real. Eerder werd hij ook al uitgeleend aan FC Porto.

Poll: Moet PSG deze wens inwilligen?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Casemiro  I   Real Madrid

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024