Onwaarschijnlijk: 'Real biedt deze 3 (!) sterren in ruil voor Hazard'

Onwaarschijnlijk: 'Real biedt deze 3 (!) sterren in ruil voor Hazard'
Zaterdag 17 februari 2018 - 17:08   I   door Redactie

Real Madrid en Eden Hazard: de transfer werd al tal van keren aangekondigd, maar tot dusver speelt de Rode Duivel nog steeds gewoon bij Chelsea. Nochtans staat Hazard wel open voor een overstap naar de Spaanse hoofdstad. Alleen moeten dan wel alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Net dat maakt het niet zo evident. Chelsea is niet zomaar bereid om Hazard te laten gaan. Dan moet er al heel veel geld tegenover staan en dan nog. Bovendien is Roman Abramovich niet de man die veel geld moet hebben, maar eerder zelf uitdeelt. Het maakt het er voor Real niet eenvoudiger op. Bovendien is Neymar ook zeer geïnteresseerd in Neymar, alleen is de kans klein dat de Braziliaan in de zomer al over zal komen van PSG.

Real wil zich in de zomer al flink versterken. Het zou best wel eens kunnen dat de Spanjaarden grote kuis gaan houden in de selectie. Hazard zou dan één van de beoogde versterkingen zijn. Volgens The Daily Express is Real bereid om uitermate ver te gaan voor Hazard. De club zou Chelsea geen geld aanbieden, maar wel drie sterren in ruil.

Gareth Bale, Karim Benzema en Isco zouden dan de overstap maken naar Chelsea in ruil voor Hazard. Een sappig gerucht is het wel, maar de kans dat zoiets gebeurt, is wel ontzettend klein. De drie maken wel een kans om te vertrekken in de zomer. Benzema kent een zeer moeizame relatie met de fans bij Real. Ook Bale is niet populair meer in Bernabéu. De Welshman is te vaak geblesseerd.

WK

Hazard zal voor het WK zeker geen beslissing nemen aangaande een transfer. Eerst focust hij zich volop op het avontuur in Rusland met de Rode Duivels. Nadien zal er meer duidelijkheid komen over een eventuele transfer. Overigens wordt ook Thibaut Courtois nog steeds nadrukkelijk gelinkt aan Real. Hij ligt in balans met Manchester United-doelman David De Gea.

Poll: Vind jij dit overdreven?

TAGS  I  Real Madrid  I   Hazard  I   Chelsea

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024