Boskamp: "Hij wordt de eerste spits op het WK bij Rode Duivels"

Boskamp:
Zaterdag 17 februari 2018 - 15:51   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben op dit moment twee spitsen die er echt bovenuit springen: Michy Batshuayi en Romelu Lukaku. In principe kan je met Dries Mertens er nog een derde al bij tellen. Alleen zal hij wellicht niet gebruikt worden als spits bij de nationale ploeg, maar eerder op de flanken.

Enkele weken geleden ging iedereen er vanuit dat Lukaku de eerste spits zou worden op het WK. Maar is dat wel zo? Dat lijkt lang niet zo zeker meer, want sinds zijn overstap naar Borussia Dortmund is Batshuayi helemaal opengebloeid. Hij scoorde al vijf keer in zijn eerste drie wedstrijden. De motor van Lukaku durft anderzijds al eens sputteren bij Man United.

“Steeds meer krijg ik het gevoel dat Batshuayi de eerste spits wordt", zegt Johan Boskamp daar nu over. "Vijf goals in drie matchen. In Dortmund vinden ze hem al beter dan Aubameyang. Lukaku heeft het bij United wat moeilijker, Benteke raakt bij Palace zelfs helemaal geen knikker meer en Origi komt er nu wel een beetje door maar had het daarvoor lastig.”

Definitieve transfer?

Dortmund huurt momenteel Batshuayi van Chelsea. De Duitsers wilden hem eigenlijk in januari al definitief aantrekken, maar dat wilde Chelsea niet. Mogelijk zullen er tegen de zomer wel openingen komen.

Poll: Ben jij verrast door Batshuayi?

TAGS  I  Batshuayi  I   Rode Duivels  I   Boskamp  I   Lukaku  I   shw

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024