'Chelsea hakt knoop door over toekomst Batshuayi'

'Chelsea hakt knoop door over toekomst Batshuayi'
Zaterdag 17 februari 2018 - 15:32   I   door Redactie

Michy Batshuayi scoorde in zijn eerste drie wedstrijden voor Borussia Dortmund al vijf keer. Zelfs iemand als Robert Lewandowski startte zo sterk niet bij de Duitse topclub. Je zou je kunnen afvragen waarom Chelsea de Rode Duivel heeft uitgeleend. Zo iemand lijkt elke topclub in Europa wel te kunnen gebruiken.

Chelsea wilde Batshuay wel niet definitief verkopen deze winter. Daarom dat Dortmund hem huurt. De Duitsers blijven wel geïnteresseerd om hem definitief aan te trekken. Na zijn sterke start nog meer dan ooit tevoeren. Alleen is de vraag of Chelsea daar nu wel oren naar heeft.

Als we de Daily Mail mogen geloven, is het een reëele optie dat Chelsea de spits definitief van de hand doet. Mogelijk zetten de Blues een spectaculaire ruildeal op met Dortmund. Chelsea is namelijk zeer geïnteresseerd in Christian Pulisic. Als een definitief vertrek van Batshuayi de deur kan openen voor een transfer van Pulisic, dan wil Chelsea praten.

Supertalent

Pulisic is een Amerikaans international. Hij geldt als één van de meest getalenteerde tieners ter wereld. Ook Manchester United en Liverpool zijn zeer geïnteresseerd in de offensieve middenvelder. Dortmund zal hem niet zomaar van de hand willen doen, maar anderzijds willen de Duitsers ook heel graag verder met Batshuayi. Daar ruikt Chelsea uiteraard zijn kans.

Poll: Neemt Chelsea de juiste beslissing als het Batshuayi definitief laat gaan?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   Chelsea  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024