'Dit moet Standard betalen om aankoopoptie Carcela te lichten'

'Dit moet Standard betalen om aankoopoptie Carcela te lichten'
Zaterdag 17 februari 2018 - 14:18   I   door Redactie

Standard is bijzonder tevreden over de prestaties van Mehdi Carcela. Dat terwijl hij er nog maar pas aan de slag is. Dat belooft dus voor de komende weken en maanden. De Rouches huren de speler van het Spaanse Granada. Speelt Carcela dan volgend seizoen nog wel op Sclessin?

De kans lijkt in ieder geval wel heel groot. Standard heeft namelijk wel een optie tot aankoop bedongen. De transfersom die de Rouches dan moeten neertellen bedraagt 2,5 miljoen euro. Volgens Het Laatste Nieuws is er met Carcela al gesproken over een contract voor vier jaar. Dan moet die aankoopoptie dus wel gelicht worden. Die intentie is er zeker bij Standard. Ook zelf wil Carcela graag langer blijven.

En of Carcela blij is om terug te zijn. Dat wordt bevestigd door zijn vader Francisco. "Mehdi is heel blij dat hij terug is. Ik heb hem al een paar jaar niet meer zo gelukkig gezien. Mijn zoon is iemand die publiek en affectie nodig heeft. (denkt na) Ik ben misschien wel de reden dat hij is teruggekomen. Ik had er genoeg van. Ik zei hem vorig jaar al 'kom terug, wat doe je daar nog? Herlanceer jezelf bij Standard. Het is één van de drie beste clubs in België.'"

Poll: Vind jij Carcela 2,5 miljoen euro waard?

TAGS  I  Standard  I   Carcela

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024