Sels over 1-0: "Ik ga er niet veel over zeggen, maar dit is er gebeurd"

Sels over 1-0:
Zaterdag 17 februari 2018 - 13:10   I   door Redactie

Matz Sels lag toch enigszins onder vuur bij de tegengoal van Akpom tegen Sint-Truiden. De 1-0 van de STVV-speler leek zeker niet onhoudbaar. De 25-jarige doelman behoedde Anderlecht nadien wel nog enkele keren voor een dubbele achterstand, onder meer bij een onterechte penalty. De vragen gingen evenwel vooral over de blunder bij de 1-0.

Hoewel Sels daar helemaal anders over denkt. De keeper - die mede door de blessure van Frank Boeckx de onbetwistbare nummer één is geworden - ziet het helemaal niet als een blunder. Integendeel. 

"Ik schuif weg bij die eerste goal", zegt de doelman in Het Laatste Nieuws. "Dat is gewoon het jammere van zo'n kunstgrasveld. Ik ga er niet te veel over zeggen, maar op een gewone mat valt die goal niet. Daar ben ik zeker van."

Nadien stopte Sels wel een strafschop en werd hij meteen bejubeld door de ploegmaats. Helaas voor hem en Anderlecht zorgde dat niet voor puntenwinst. Anderlecht herstelde zich niet en het bleef 1-0.

"Dat had een boost moeten zijn, maar we profiteren er niet van. Het is aan ons om punten te sprokkelen voor de play-offs eraan komen en er dan toch nog iets van te maken", zucht Sels.

Poll: Geloof jij de versie van Sels over het kunstgrasveld?

TAGS  I  Sels  I   Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024