Speelt Coosemans volgend seizoen bij deze Belgische topclub?

Speelt Coosemans volgend seizoen bij deze Belgische topclub?
Zaterdag 17 februari 2018 - 08:06   I  

KV Mechelen is niet bepaald aan een geweldig seizoen bezig. Integendeel, tijdens de laatste weken van de reguliere competitie moet de club knokken om in eerste klasse te blijven.

Gelukkig kan KV nog steeds rekenen op één van zijn sterkhouders: Colin Coosemans. De doelman is, ondanks de mindere prestaties van de ploeg, aan een sterk seizoen bezig. Wederom.

"Niet bezig met eigen toekomst"

Zet Coosemans volgende zomer een stap hogerop? Zelf wil hij het nog niet met zoveel woorden gezegd hebben, maar toch lijkt hij er serieus over na te denken. "Ik ben de laatste maanden nauwelijks bezig geweest met mijn eigen toekomst", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

"In onze huidige situatie wil ik voor 200 procent focussen op KV en de strijd om het behoud. Tot 11 maart (de laatste speeldag, nvdr.) is dat het enige waaraan ik wil denken. Pas daarna wil ik voor mezelf een analyse maken en eens goed nadenken waar ik mijn toekomst zie en binnen welke termijn ik die wil bereiken. Maar momenteel lig ik daar echt nog niet wakker van.”

Opties zat?

Als Coosemans volgende zomer de stap naar een Belgische topclub wil zetten, dan zijn er alvast mogelijkheden. Zo is het niet uitgesloten dat Genk, Gent (bij een vertrek van Kalinic), Anderlecht (bij een vertrek van Sels) en zelfs Club Brugge (als de huidige doelmannen niet overtuigen) straks op zoek moeten naar een nieuwe nummer 1.

Poll: Kan Coosemans mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Coosemans  I   KV Mechelen  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Club Brugge

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024