Vanhaezebrouck: "Kijk eens naar Club Brugge!"

Vanhaezebrouck:
Vrijdag 16 februari 2018 - 23:24   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft gereageerd op de nederlaag bij Sint-Truiden. De coach van Anderlecht probeert de recente 3 op 15 te relativeren. Zo verwijst hij naar Club Brugge, dat ook de laatste tijd al veel punten liet liggen. Of dat als uitleg voor de fans van paars-wit zal volstaan, is nog maar zeer de vraag.

“We proberen het beste te maken uit deze situatie", zegt Vanhaezebrouck aan Het Laatste Nieuws. "Er zijn nu eenmaal zaken gebeurd waar we geen controle over hebben. Hoe we het gaan omkeren? Waarom wordt die vraag enkel bij ons gesteld? Club heeft de transfers gedaan dat het wilde, maar haalt na Nieuwjaar evenveel punten als ons. Soit, we moeten hopen dat we nog enkele jongens kunnen recupereren. Daarnaast komt Trebel volgende week mogelijk terug.”

Over de wedstrijd dan. Anderlecht verloor met 1-0 door een goal van Akpom.  “We begonnen nochtans goed aan de partij, tot die onderbreking”, zucht HVH. “Dat we amper kansen creëerden? Klopt, maar de tegenstander ook. Deze partij had eigenlijk op 0-0 moeten eindigen.”

Rookbommen

De wedstrijd moest tien minuten stilgelegd worden omdat fans van Anderlecht rookbommen op het veld hadden gegooid. "Ik betreur dat, maar ik kan de supporters begrijpen. Voor Nieuwjaar hebben ze nog goede momenten gezien, maar sindsdien is er veel veranderd. En dan eisen ze hun ongenoegen", weet Vanhaezebrouck.

Poll: Geloof jij nog dat Vanhaezebrouck de juiste man op de juiste plaats is?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   shw

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024