Vermaelen verrast door Messi: "Dat doet hij dus elke dag"

Vermaelen verrast door Messi:
Vrijdag 16 februari 2018 - 18:15   I  

Vermaelen mocht er een tijd lang voor spek en bonen bijlopen in Camp Nou, maar de voorbije maanden heeft hij zich pas echt opgewerkt tot een speler van Barcelona. Nu hij een nieuw kwaaltje achter de rug heeft kan hij weer vol aan de bak. In de Champions League tegen het Chelsea van Eden Hazard bijvoorbeeld.

Vermaelen heeft bij Barcelona de eer om met Messi te trainen en dat is toch een hele eer. Vermaelen blijft zich verbazen over de grote kwaliteiten van de kleine Argentijn. Messi combineert bovendien zijn enorme talent met een professionaliteit die Vermaelen zelden gezien heeft.

“Wat mij het meest verbaast is dat hij élke dag tovert. Toen ik hier aankwam dacht ik dat hij zich zou opsparen voor de matchen, maar ook op training doet hij ‘het’ dag in dag uit. Het is ongelofelijk. Als je denkt dat hij de ene kant opgaat, zet hij je toch nog op het verkeerde been. Hij is simpelweg bijzonder moeilijk te stoppen. Bovendien kan je hem maar moeilijk afleiden met een duwtje of smerige overtreding. Puur talent en altijd met zijn job bezig. Volgens mij weet hij zelf niet hoe speciaal hij is", aldus Vermaelen in Daily Mail volgens Het Laatste Nieuws.

Poll: Schakelt Barcelona Chelsea uit?

TAGS  I  Barcelona  I   Vermaelen  I   Messi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024