Sa Pinto heeft opmerkelijke boodschap voor Standard-fans omtrent PO I

Sa Pinto heeft opmerkelijke boodschap voor Standard-fans omtrent PO I
Vrijdag 16 februari 2018 - 16:20   I  

Play-Off I nadert met rasse schreden en de plaatsjes worden duurder en duurder. Dit weekend staan er bijvoorbeeld enkele spannende affiches op het programma die alles in een definitieve plooi kunnen leggen.

Zo trekt Standard naar Charleroi, dat nog steeds knap tweede staat. Charleroi speelt thuis en is op papier dus de favoriet, maar Standard kan zich puntenverlies amper veroorloven. Een zege dringt zich dan ook, al blijft Sa Pinto daar opvallend rustig onder.

De Portugees is nog niet bezig met te rekenen. Hij bekijkt het liever wedstrijd per wedstrijd en probeert in elke wedstrijd drie punten te halen. Wat dat Standard op het einde van de rit zal opleveren zal nadien wel duidelijk worden.

“We spelen nog 4 finales. We hebben geen tijd meer te verliezen, maar we denken niet aan een bepaald aantal punten. Elke match gaan we vechten voor de 3 punten”, aldus Sa Pinto op zijn persconferentie.

Toch is hij op zijn hoede voor Charleroi en hij verwacht dan ook een furieus Charleroi vanaf het begin. “De details zullen het verschil maken zondag. Ze spelen thuis, dus ze gaan druk zetten. Het is aan ons om kansen te creëren als we de bal hebben.”

Poll: Wie is favoriet?

TAGS  I  Standard  I   Charleroi  I   Sa Pinto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024