Vandenbempt keihard voor Anderlecht: "De ultieme vernedering"

Vandenbempt keihard voor Anderlecht:
Vrijdag 16 februari 2018 - 08:45   I  

De verwijdering van Olivier Deschacht heeft ook bij Peter Vandenbempt voor de nodige reactie gezorgd. In zijn column voor Het Nieuwsblad is hij dan ook messcherp voor Anderlecht en de hele heisa rond Deschacht.

Of de verwijdering van Deschacht broodnodig was, daar wil Vandenbempt zich niet echt over uitspreken. Dat zal de tijd wel uitwijzen. Wel had Anderlecht een elegantere oplossing kunnen vinden voor een icoon als Deschacht. Zeker omdat Vanhaezebrouck verklaarde gisteren dat die beslissing er deels kwam door de spelersgroep zelf. De ultieme vernedering volgens Vandenbempt.

"Vanhaezebrouck gaf Deschacht nog een extra klap door te verklaren dat de beslissing er gekomen was in samenspraak met de spelers. Weggestuurd door zijn ploegmaats dus, de ultieme vernedering. Maar spelers vielen bij het horen van die verklaring stijl achterover van verbazing. Zij wisten nergens van", aldus Vandenbempt.

Al zou het natuurlijk ook kunnen dat de spelers zich nu zelf van de domme zullen houden om zichzelf te beschermen. Volgens Vandenbempt is het alvast tekenend voor het negatieve klimaat dat er momenteel in Neerpede hangt.

Poll: Had Anderlecht dit anders moeten afhandelen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024