Bölöni reageert erg scherp op kritiek vanuit spelersgroep

Bölöni reageert erg scherp op kritiek vanuit spelersgroep
Donderdag 15 februari 2018 - 18:48   I   door Redactie

Na de recente 3 op 15 staat Antwerp toch enigszins onder druk. Zijn de spelers van de Great Old misschien moe? Indien ja, zal het nog moeilijk worden om Play-off 1 te halen. Alleen gelooft trainer Laszlo Bölöni niet dat zijn spelers vermoeid zijn. Dat kan volgens de coach van Antwerp niet eens.

Antwerp neemt het zaterdag op tegen KV Oostende. De Great Old kon al sinds 8 december niet meer winnen op de Bosuil. "Het Oostende van nu is niet meer het Oostende van in het begin van het seizoen", waarschuwt Bölöni. "Ze hebben dat vorige week ook nog bewezen tegen Anderlecht."

"Het wordt dus een moeilijke match waarin we met twee problemen moeten afrekenen. Ten eerste onze tegenstander. Ten tweede lijkt het alsof we blokkeren als we thuisspelen. Het is niet zo dat die thuismatchen allemaal zo slecht waren, maar desondanks kunnen we thuis moeilijk winnen."

Vermoeidheid

De spelers zouden moe zijn door het hard labeur van Bölöni. "Ik ben hier om te werken. De spelers ook", zegt de Roemeense trainer. Niet om hier folklorisch te dansen. We volgen elke stap van de spelers tijdens trainingen met de fysical coach en we hebben geen enkel signaal dat de spelers aan het einde van hun Latijn zouden zijn." 

 

Poll: Denk jij dat de spelers van Antwerp vermoeid zijn?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024