HVH keihard aangepakt: "Stelt zich boven zijn eigen wetten"

HVH keihard aangepakt:
Donderdag 15 februari 2018 - 18:04   I   door Redactie

Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, spaart zijn kritiek op Hein Vanhaezebrouck niet. De coach van Anderlecht besloot - naar eigen zeggen in samenspraak met de groep en de technische staf - om Olivier Deschacht naar de B-kern te sturen. Vandewalle vindt dat hypocriet.

"Na de wedstrijden tegen KV Mechelen en KV Oostende was Vanhaezebrouck heel hard voor zijn spelers. Van een warme, opbouwende en positieve houding kon hij niet worden verdacht met uitspraken als “Deze groep is een dooie bende”, “Ze maken essentiële basisfouten”, “Je kunt ze niet doodschieten, hé”, “Wij zijn geen goeie ploeg” en “Anderlecht is een club die moet bedelen”. Mocht een speler zoiets zeggen, dan zou die arme jongen niet naar de B-kern worden gestuurd, maar in een hok in de diepste kelders van het Vanden Stock-stadion worden opgesloten", stelt Vandewalle.

Regels anders onder Hein

"De regels onder Vanhaezebrouck zijn blijkbaar dat hij zijn spelers publiekelijk mag afbreken. Spelers moeten echter zwijgen, altijd de vrolijkheid zelve zijn. Ook op training. Zelfs in de grootste crisis van het seizoen. Vanhaezebrouck stelt zich boven zijn zelf ingevoerde wetten."

Poll: Is de kritiek op HVH terecht?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Vandewalle  I   Deschacht  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024