"Strafschopdoelpunt van Ronaldo had afgekeurd moeten worden"

Donderdag 15 februari 2018 - 16:14   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo eiste een hoofdrol op in het treffen tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain woensdagavond in de Champions League. De Portugees scoorde twee keer en had zo een groot aandeel in de 3-1-overwinning van de Madrilenen. Het eerste doelpunt werd gescoord vanaf de stip, maar volgens ex-scheidsrechter Graham Poll is dat ongeldig.

Ronaldo zette de strafschop kort voor de rust feilloos om en bracht de stand zo weer in evenwicht. Alleen zie je op de beelden hoe de bal lichtjes omhoog komt vlak voor Ronaldo de penalty wil trappen. "Je kunt het de arbitrage niet kwalijk nemen, omdat het zo snel gebeurde. Maar in de herhaling zien we dat de bal opsprong op het moment dat Ronaldo zijn linkervoet in de grond plantte", meent Poll tegenover de Daily Mail.

"De bal moet stilliggen bij een strafschop", benadrukt de Engelse oud-arbiter. "Als de scheidsrechter het had waargenomen, dan had de strafschop opnieuw moeten worden genomen." Eerder zei Rio Ferdinand nog dat het allemaal geen toeval was. Ronaldo zou daarop trainen om de strafschoppen zo te kunnen trappen. Ferdinand speelde nog met Ronaldo samen bij Manchester United.

Poll: Vind jij ook dat dit doelpunt had moeten afgekeurd worden?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   shw

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024