Grote vraagtekens bij Youri Tielemans: "Dat probeer ik te doen"

Grote vraagtekens bij Youri Tielemans:
Donderdag 15 februari 2018 - 14:30   I  

Tielemans kende al wisselend succes bij Monaco. Een blessure heeft zijn progressie wat gestaakt, maar de kleine middenvelder is vastbesloten om zich te blijven verbeteren.

Vrijdag neemt Monaco het op tegen Dijon. De trainer van de Monegasken, Leonardo Jardim, verwacht alvast veel van de jonge Belg. "Ik verwacht van al mijn jonge jongens meer en ik zal ook meer blijven verwachten. Van Tielemans verwacht ik dat hij dichter aanleunt bij zijn potentieel. Hij kan nog beter", aldis Jardim volgens RTL.

Tielemans zelf weet dat hij nog beter kan. Ook zijn positie op het veld blijft nog een vraagteken. De trainer vindt hem niet wendbaar genoeg om achter de spitsen te spelen en plaatst hem daarom lager op het veld.

"Ik ben op alle vlakken al beter geworden sinds ik hier ben, zowel op tactisch als op fysiek gebied. De duels zijn hier veel zwaarder in Frankrijk. De trainer vraagt ook van mij om vaker te infiltreren en sneller de combinatie op te zoeken op de rechterflank. Ik probeer de raad van de trainer op te volgen", aldus Tielemans.

Poll: Kan Tielemans een vaste waarde worden bij Monaco?

TAGS  I  Monaco  I   Tielemans

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024