Anderlecht-speler door het slijk gehaald: "Een nuttige idioot"

Anderlecht-speler door het slijk gehaald:
Donderdag 15 februari 2018 - 14:17   I  

Een palmares om u tegen te zeggen, maar toch lijkt Deschacht dat palmares niet te kunnen verzilveren. Zijn verhaal op het hoogste niveau lijkt er op te zitten en het dreigt een afscheid in mineur te worden.

Uiteraard zijn er massaal veel reacties op de beslissing van Anderlecht om Deschacht naar de B-kern te verwijzen. Zo schreef Hugo Camps met zijn scherpe pen een stuk om Deschacht, de Anderlecht-speler, te schetsen.

"Wel werd hij door zijn vertrouwde aanwezigheid in het Astridpark knuffelbeer van de supporters. Dat hij met beperkt talent zo lang basisspeler kon zijn, animeerde de Anderlechtfans als spiegelbeeld. Olivier werd mythe. Dacht-ie", aldus Camps.

Volgens de journalist die een column schrijft voor Het Laatste Nieuws mogen we de prestaties van Deschacht vooral niet overschatten. "Hij bleef een anonieme mandekker, zijn conduitestaat en een oeuvre aan goede wil ten spijt. Die onverschilligheid, dat schromelijk gebrek aan erkenning maakte hem pisnijdig. Frustratie woekerde. Als veteraan van de club bleef hij onverminderd een nuttige idioot."

Poll: Verdient Deschacht het om tot de grootste namen van RSCA te behoren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Camps  I   Deschacht

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024