Verheyen velt oordeel over prestatie van Meunier tegen Real

Verheyen velt oordeel over prestatie van Meunier tegen Real
Donderdag 15 februari 2018 - 10:01   I   door Redactie

Tegen alle verwachtingen in gaf PSG de goeie uitgangspositie bij Real Madrid nog uit handen. De thuisploeg scoorde in de slotfase nog twee keer en won zo met 3-1. Trainer Unai Emery kreeg heel veel kritiek omdat hij met de wissel Cavani-Meunier een defensieve vervanging doorvoerde.

"De geslaagde wissels van Zidane bepaalden het einde van de wedstrijd", zegt analist Gert Verheyen bij Sporza. "De Real-coach nam risico's door Casemiro eraf te halen. Met Asensio en Vazquez was Real Madrid superaanvallend in de laatste tien minuten en dat heeft gewerkt. Unai Emery deed zijn defensieve wissel misschien te vroeg, maar het is gevaarlijk om de nederlaag van PSG daar op te steken."

"Het is zeer vervelend voor Meunier, want hij begon goed. Er was geen vuiltje aan de lucht tot Asensio inviel. Tegenover Asensio en de oprukkende Marcelo werd Meunier eruit gelopen. Maar het is zwaar overdreven om de schuld voor de twee late goals op hem te steken. Hij moest het afleggen voor de pure kwaliteit van zijn rechtstreekse tegenstander."

Poll: Heeft Verheyen gelijk?

TAGS  I  Verheyen  I   Meunier  I   PSG  I   Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024