Legaer doet zeer straffe voorspelling over Anderlecht

Legaer doet zeer straffe voorspelling over Anderlecht
Donderdag 15 februari 2018 - 08:46   I   door Redactie

Jonathan Legear werd tijdens de heenmatch van Sint-Truiden op Anderlecht uitgefloten door de thuisfans. Dat terwijl hij er zeven jaar aan de slag was. Dat heeft echter te maken met het feit dat hij intussentijd ook nog bij Standard speelde. Legear kijkt desondanks met warme gevoelens naar Anderlecht.

Zo lijkt de flankspeler van Sint-Truiden, die het vrijdagavond opneemt tegen Anderlecht, niet echt te vrezen voor paars-wit in de toekomst. Nochtans zit de club overduidelijk in een zeer diep dal. "Het probleem ligt slechts in de timing van de verkoop van de club, meer is er niet aan de hand", stelt Legear in La Dernière Heure.

"Met Marc Coucke werd een goede keuze gemaakt. Hij zal veel investeren in Anderlecht. Volgend seizoen zal alles veranderen, maar nu is het gecompliceerd. Als ik naar de huidige kern kijk, concludeer ik dat er in mijn tijd veel meer talent was. Het is een beetje vreemd om Anderlecht zo te zien, maar een overgangsjaar moet je soms accepteren. Ik denk niet dat Anderlecht dit seizoen de titel zal pakken, maar nadien wordt RSCA weer kampioen. Dat geef ik je op een briefje."

Poll: Denk jij ook dat Anderlecht snel weer kampioen zal worden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Legear  I   Sint-Truiden

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024