Vader van Deschacht reageert: "Dat kan ik mij inbeelden"

Vader van Deschacht reageert:
Donderdag 15 februari 2018 - 06:36   I   door Redactie

Olivier Deschacht werd door zijn negatieve houding naar de B-kern verwezen bij Anderlecht. Het wordt zo een pijnlijk afscheid voor het 37-jarige clubicoon. Deschacht heeft de meeste wedstrijden op zijn teller bij paars-wit en nu moet hij zich melden bij de beloften van Emilio Ferrera. Ronny Deschacht, de vader van Olivier, reageert in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb het ook maar via de nieuwssites moeten vernemen", reageert Ronny op het nieuws dat zijn zoon naar de B-kern werd gestuurd. "Olivier zal nooit over zulke zaken spreken, dus de echte oorzaak ken ik niet. Ik kan me inbeelden dat hij zich misschien heeft willen 'moeien'. Dat hij, met al zijn ervaring, dacht dat hij ook iets bij te brengen had." 

"Wat wel typisch is: als het slecht gaat, hoor je bijna elke trainer zeggen dat er geen leiders zijn in de kleedkamer. Tot er één zijn mond durft opendoen. (benadrukt) Maar nogmaals, meneer: ik weet niet wat er gebeurd is. Ik hoop gewoon dat hij nog een mooi afscheid krijgt", zegt Ronny nog. Dat mooie afscheid - nog bloemen of niet - lijkt nu doorprikt.

Poll: Denk jij dat de verwijzing naar de B-kern terecht is?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024