'Van Holsbeeck is op weg naar deze Belgische club'

'Van Holsbeeck is op weg naar deze Belgische club'
Donderdag 15 februari 2018 - 06:19   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck verlaat naar alle waarschijnlijkheid Anderlecht. Luc Devroe staat klaar om over te nemen als manager van paars-wit. Marc Coucke wil Devroe er absoluut bij, want hij kent Devroe door en door. Samen moeten ze aan een grote kuis beginnen bij paars-wit.

Van Holsbeeck kwam toch wel vaak negatief in het nieuws de laatste tijd. Nu ook weer de slechte financiële cijfers van Anderlecht die naar boven kwamen. Toch hoeft de manager van paars-wit niet te wanhopen. Van Holsbeeck heeft namelijk een reddingsboei. Luciano D'Onofrio, de sportieve baas bij Antwerp, wil zijn vriend erbij.

Verstandshuwelijk

D'Onofrio en Van Holsbeeck komen erg goed overeen. De huidige manager van Anderlecht zou de sportieve cel van Antwerp zo kunnen versterken. Bovendien zoekt D'Onofrio steun omdat de samenwerking met Paul Gheysens, de sterke man van Antwerp, niet optimaal is. Volgens Het Nieuwsblad is dat enkel nog een verstandshuwelijk. Gheysens verwijt D'Onofrio bijvoorbeeld waarom die hem het pad niet kon effenen om Anderlecht te kopen. Dat ligt Gheysens nog steeds zwaar op de maag.

Poll: Hoop jij dat Van Holsbeeck naar Antwerp gaat?

TAGS  I  Anderlecht  I   Antwerp  I   Van Holsbeeck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024