Moeskroen haalt meteen zwaar uit naar ontslagen Rednic

Moeskroen haalt meteen zwaar uit naar ontslagen Rednic
Woensdag 14 februari 2018 - 12:31   I  

Moeskroen maakte woensdagmorgen bekend dat het de samenwerking met Mircea Rednic stopzet. In een officiële mededeling verduidelijkte de Henegouwse club het ontslag van de Roemeen. En die kreeg meteen een veeg uit de pan.

“Na een uitstekende start van het seizoen, waren de resultaten de laatste tijd niet meer aanwezig. Met amper dertien punten uit de laatste achttien wedstrijden, vond de directie dat ze moest reageren”, klinkt het bij Moeskroen.

Rednic schoot de voorbije weken met scherp naar het eigen bestuur, iets wat hem niet in dank werd afgenomen. “Door zijn uitlatingen in de pers heeft Mircea Rednic bewezen dat hij niet meer achter ons project stond.”

“Het project loopt over vijf jaar en we zijn op de goede weg om onze doelstellingen te realiseren. Toch willen we erover waken dat we geen stappen overslaan. Moeskroen is ambitieus, maar niet tegen gelijk welke prijs.”

Opvolger

Les Hurlus speuren ondertussen naar een opvolger voor Rednic. “We bewandelen momenteel verschillende pistes en zullen kiezen voor het profiel dat het beste bij ons project past”, klinkt het bij monde van de club. Momenteel neemt assistent Laurent Demol de leiding van het eerste elftal over.

Poll: Had Rednic voorzichtiger moeten zijn met die uitlatingen?

TAGS  I  Rednic  I   Moeskroen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024