“Chelsea moet zich ernstig zorgen maken, want dan vertrekt Hazard”

“Chelsea moet zich ernstig zorgen maken, want dan vertrekt Hazard”
Dinsdag 13 februari 2018 - 17:15   I  

Eden Hazard maakte maandagavond nog maar eens indruk bij Chelsea. Onze landgenoot hielp zijn ploeg met twee doelpunten aan een makkelijke zege tegen West Bromwich Albion. Na afloop van de match kwam Jamie Carragher mooie woorden te kort voor Hazard.

“Hij is één van de beste spelers ter wereld, daar bestaat geen twijfel over. Alleen is het een beetje ongelukkig hoe men bij Chelsea spreekt over het halen van de top vier, terwijl Hazard prijzen wil winnen”, aldus Carragher bij Sky Sports.

“Dit seizoen kan Chelsea nog steeds de FA Cup en Champions League winnen. Maar als ze in de Premier League niet bij de eerste vier eindigen, hebben ze een probleem. Dan moeten ze zich ernstig zorgen maken over de toekomst van Hazard”, voorspelt de gewezen verdediger.

“Als Chelsea volgend seizoen niet in de Champions League uitkomt, dan zal iedere Europese topclub de situatie van Hazard aandachtig in de gaten houden.” Met name Real Madrid volgt Hazard al een hele tijd op de voet. Trainer Zinédine Zidane zou Hazard maar wat graag naar Spanje halen. Wordt vervolgd... 

Poll: Moet Hazard volgende zomer vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid.

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024