"De honger bij hen naar de titel is groter dan bij Club Brugge"

Dinsdag 13 februari 2018 - 15:45   I   door Redactie

Club Brugge moet echt vrezen voor de titel. Dat is het oordeel van AA Gent-watcher Michaël Van Damme. Hij verwacht dat de Buffalo's nog mee zullen strijden.

"Het enige tegenargument is de bonus van Club Brugge – zestien punten – maar als Gent op koers blijft, moet het gezien het lichtere programma er voor de play-offs nog iets van kunnen afpitsen. Club mag op Antwerp aan de eerste nederlaag sinds oktober ontsnapt zijn, sindsdien zit er zand in de machine. Drie competitiematchen op rij niet gewonnen, een kansloze nederlaag in Gent en een magere 6 op 15", weet Van Damme.

Honger

"Terwijl Club al negen wedstrijden op rij de nul niet kon houden, staat AA Gent als een huis. Niemand heeft de code weten te kraken. Maar vooral: Gent heeft het meeste honger. Gigot en Bronn leerden in de straten van Zuid-Franse steden dat er maar één weg is: die naar boven. Foket wil het WK en een droomtransfer. Ver­straete en Janga hebben eindelijk de lat hoger gelegd. Yaremchuk is een jonge wolf. ­Dejaegere en Mitrovic willen tonen dat het ook zonder Hein kan. En Vanderhaeghe aast op het ultieme bewijs dat zijn ontslag in Oostende onterecht was."

Poll: Wie pakt de titel?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024