"Lukaku heeft geen plaats meer bij Manchester United"

Maandag 12 februari 2018 - 19:41   I  

Manchester United kon gisteren niet scoren tegen Newcastle en met zo een peperdure voorhoede is dat toch vrij pijnlijk. Lukaku speelde geen slechte wedstrijd, maar ook hij kon niet scoren.

Tony Cascarino, de Ierse ex-spits van onder andere Chelsea en Marseille, ging in The Times dieper in op de huidige situatie van Manchester United. Volgens hem moet Lukaku plaats maken voor Alexis Sanchez, die dan diep in de spits moet gaan spelen. Daardoor zou Lukaku dan wel geen plek meer hebben in het elftal.

 “Man City, Liverpool, Barcelona, Paris Saint-Germain: de meest wervelende ploegen in Europa doen het met flexibele aanvallers, spelers die je overal op de helft van de tegenstander terugvindt. Man United daarentegen zoekt dikwijls alleen louter naar Lukaku en speelt daardoor te stereotiep. Deze tactiek speelt niet in de kaart van Sanchez. Ik heb wat medelijden met Romelu omdat ik dit zeg, maar wanneer Man Utd voor de prijzen wil gaan, zie ik ze dat niet doen met Lukaku diep in de spits - zeker niet in moeilijke uitwedstrijden", aldus Cascarino.

Poll: Moet Sanchez diep in de spits gaan spelen?

TAGS  I  Manchester United  I   Lukaku

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024