Vandenbempt scherp voor Bölöni: "Benieuwd of hij dat nu kan"

Vandenbempt scherp voor Bölöni:
Maandag 12 februari 2018 - 16:33   I  

Antwerp zit in een neerwaartse spiraal. Het zal plots nog moeten knokken voor een plekje in de top 6 en dat zag niemand voor de winterstop (en zeker niet na de wedstrijd tegen Club Brugge) aankomen.

Vandenbempt denkt dat het zware fysieke regime van Bölöni stilaan zijn tol begint te eisen. Hij vreest dan ook dat Antwerp het nét niet zal halen, aangezien er net nog iets te veel wedstrijden te spelen zijn.

De stem van de radio is dan ook benieuwd of Bölöni nu naar zijn spelers zal luisteren en misschien zal opteren voor een iets minder streng regime. "Ik lees in Het Laatste Nieuws dat het "oostblokregime" van Bölöni - als ik dat zo mag noemen - met heel veel afzonderingen mentaal toch ook wat gaat wegen op de spelers. De spelers zouden een beetje zuurstof nodig hebben, letterlijk en figuurlijk. Maar het is maar zeer de vraag of die stugge Bölöni uitgerekend nu de teugels wat gaat vieren. Ik durf te denken dat hij van mening is dat een aantal extra zweepslagen gewenst zijn", aldus Vandenbempt voor Sporza.

Poll: Moet Bölöni nu net nog harder gaan trainen?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni  I   Vandenbempt

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024