Beerschot Wilrijk heeft belangrijk nieuws voor de fans na overname

Beerschot Wilrijk heeft belangrijk nieuws voor de fans na overname
Donderdag 08 februari 2018 - 15:45   I   door Redactie

Met de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad heeft Beerschot Wilrijk een nieuwe investeerder te pakken. Hij is ook al mede-eigenaar van de Engelse tweedeklasser Sheffield United.

"Dit is wat we wilden: lokale verankering gekoppeld aan een buitenlandse investeerder”, zegt de ondervoorzitter van de club, Marc Bartholomeeussen, in Gazet van Antwerpen. “Door onze snelle en succesvolle campagne, met vier promoties en evenveel titels op rij, botsten we op onze limieten. Het werd onmogelijk om met inkomsten van een vzw te blijven meedraaien op het huidige niveau. Ofwel moesten we blijven waar we zijn en hopen dat we niet opnieuw wegglijden, ofwel moesten we onze ambities en die van onze supporters verder trachten waar te maken door op zoek te gaan naar investeerders."

Eerder nam het Kempense DCA de club over.  Hoeveel de Saudische prins zal investeren, is nog niet bekend. "Beide investeerders zitten op dezelfde golflengte en zullen er over waken dat de eigenheid van de club bewaard blijft. Onze supporters hoeven dus niet ongerust te zijn. Het huidige bestuur heeft voldoende realiteitszin en heeft ook voldoende garanties ingebouwd, zodat de club niet zomaar uit handen wordt gegeven. De toekomst is verzekerd.”

Poll: Denk jij dat het goed zal komen met de nieuwe investeerders?

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024