"Om deze reden mag Leko Gabulov niet uit het de ploeg zetten"

Dinsdag 06 februari 2018 - 18:15   I   door Redactie

Koen Van Uytvange, journalist van Het Nieuwsblad, vindt het geen goed idee om Kenneth Vermeer nu in doel te zetten en dus Vladimir Gabulov uit de ploeg te nemen. Dat is Ivan Leko nochtans van plan donderdag in de beker tegen Standard.

"Is Kenneth Vermeer een vliegenvanger? Dat hoort u ons niet zeggen. Maar hem in doel zetten is een risico. Vermeer is een goeie doelman, over wie vandaag al met zekerheid te zeggen valt dat hij een beter voetenwerk heeft dan Gabulov. Maar ook hij kende in zijn carrière de nodige dipjes", waarschuwt Van Uytvange.

"Als Leko verandert, verkoopt hij Gabulov een tik waar zelfs een stuurs ogende Rus eens van duizelt. Gabulov arriveerde in Brugge bulkend van het vertrouwen. Hem nu passeren betekent een potentieel einde van een doelman die 34 is en tot het einde van volgend seizoen tekende. Vermeer is huurling. Lekker zag het er niet uit, die tweede tegengoal van Charleroi. Maar een doelman verdient vertrouwen. En wat als Vermeer dan in de fout gaat? Ga je die dan ook wisselen?"

Poll: Moet Gabulov eruit?

TAGS  I  Club Brugge  I   Gabulov  I   Vermeer

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024