Wilfred Genee kondigt afscheid van Voetbal Inside aan

Wilfred Genee kondigt afscheid van Voetbal Inside aan
Maandag 05 februari 2018 - 21:39   I   door Redactie

René Van der Gijp heeft tussen de regels door het afscheid van Voetbal Inside aangekondigd. Er komt wellicht een einde aan het populaire praatprogramma.

Er was heel wat commotie ontstaan na de uitzending van vrijdag omdat Van der Gijp een blonde pruik had opgezet naar aanleiding van de transformatie van VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck, die besloot om voortaan als vrouw door het leven te gaan.

"RTL heeft me gevraagd om te zeggen dat ik niet niks heb tegen homo's of transgenders. Natuurlijk heb ik niks tegen hen. Maar dat weet de kijker toch ook? Denken ze nu dat die 700.000 kijkers allemaal dom zijn. Zij begrijpen het echt wel, hoor", aldus Van der Gijp.

Waarna hij min of meer het afscheid van Voetbal Inside aankondigde. "Ik heb nog drie maanden contract. Ik weet ook dat wij er met z'n allen (Wilfred Genee, hijzelf en Johan Derksen, red.) er geen punt van maken om te stoppen. Daar zijn wij inmiddels wel achter. Alledrie denken we: 'We kappen er lekker mee'. Wat moet ik toch met dat gezeik het heel weekend? Rot lekker op."

 

Poll: Vind jij het jammer dat Voetbal Inside allicht stopt?

TAGS  I  Voetbal Inside  I   René Van der Gijp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024