Wat met Batshuayi? Conte doet opmerkelijke uitspraken

Wat met Batshuayi? Conte doet opmerkelijke uitspraken
Dinsdag 30 januari 2018 - 15:14   I  

De klokt tikt genadeloos verder en Michy Batshuayi heeft steeds minder en minder tijd om een nieuwe club te vinden waar hij het seizoen kan volmaken. Misschien blijft de Rode Duivel zelfs gewoon bij Chelsea.

Al sinds het begin van vorig seizoen ligt Batshuayi eigenlijk niet in de bovenste schuif bij Antonio Conte. De trainer van Chelsea gebruikte de spits in het kampioenenjaar amper, en ook dit seizoen speelt 'Batsman' vooral tweede viool.

Geen Dzeko, dus ook geen uitleenbeurt voor Batshuayi?

Batshuayi drong aan op een uitleenbeurt, en Conte en Chelsea stemden daar mee in. Op één voorwaarde: dat er nieuwe spits naar Stamford Bridge zou komen. Conte zette zijn zinnen op Edin Dzeko, maar die lijkt uiteindelijk gewoon bij AS Roma te blijven.

En dus ziet de nabije toekomst van Batshuayi er nog maar eens anders uit. Conte gaf dinsdagnamiddag op een persconferentie aan dat Batshuayi met de groep trainde en in aanmerking komt voor de competitiematch tegen Bournemouth van woensdag.

Ondanks het feit dat een vertrek van Batshuayi nog steeds in de lucht hangt, is het goed mogelijk dat de spits op de transfer deadline day in actie moet komen bij Chelsea.

Poll: Moet Batshuayi weg bij Chelsea?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dzeko  I   AS Roma  I   Chelsea  I   Conte

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024