Batshuayi en Mertens helpen Chelsea en Napoli aan zege

Zondag 28 januari 2018 - 17:04   I

NIet alleen in België werd er vanmiddag gevoetbald. Ook Chelsea en Napoli moesten vol aan de bak. Napoli won na twee doelpunten van Mertens met 3-1 van Bologna. Chelsea bekert verder in de FA Cup. In de 3-0 overwinning tegen Newcastle scoorde Batshuayi twee keer.

Chelsea-Newcastle 3 0

Batshuayi speelde een hoofdrol in de zege van Chelsea deze middag. Voor de rust had hij er al twee in het mandje gelegd. Zijn tweede, vlak voor rust, kwam er op aangeven van Hazard. Na de rust kon Marcos Alonso er nog een derde goal aan toevoegen.

Napoli-Bologna 3 1

Napoli kwam verrassend op achterstand na een zeer snel doelpunt van Rodrigo Palacio. Vijf minuutjes later bracht een eigen doelpunt het evenwicht terug in de wedstrijd. Nadien was het Mertens die mocht schitteren. Eerst zette hij vanop de stip Napoli nog op voorsprong. In de tweede helft maakte hij er met een heerlijk doelpunt nog 3-1 van. Napoli spring zo opnieuw naar de leiding.

Poll: Wordt Napoli kampioen?