Mignolet mag nog eens keepen, maar krijgt 3 goals om de oren

Zaterdag 27 januari 2018 - 22:47   I

Liverpool moet zijn bekerdroom definitief opbergen. De ploeg van Jürgen Klopp verloor in eigen huis met 2-3 van West Bromwich Albion en is zo uitgeschakeld.

Bij Liverpool kreeg Simon Mignolet, in de pikorde voorbijgestoken door concurrent Loris Karius, nog eens een basisplaats van Klopp. De Belg zag hoe Roberto Firmino na amper zeven minuten spelen de score opende met een lob, maar moest zich in de daaropvolgende zes minuten ook twee keer omdraaien.

Met twee goals draaide Jay Rodriguez de rollen in een mum van tijd om: 1-2. Daar bleef het niet bij, want een kwartier later knalde Firmino een strafschop tegen de lat en op slag van rust maakte Matip een eigen doelpunt. Zo moesten The Reds met een 1-3-achterstand naar de kleedkamer.

In de slotfase maakte Salah het nog spannend door de aansluitingstreffer tegen de netten te trappen, maar ondanks een slotoffensief(je) slaagden Liverpool er niet meer in om een replay uit de brand te slepen.

Poll: Moet Mignolet eerste doelman zijn bij Liverpool?