Wordt hij volgend seizoen eerste doelman bij Anderlecht?

Wordt hij volgend seizoen eerste doelman bij Anderlecht?
Woensdag 24 januari 2018 - 10:35   I   door Redactie

Davy Roef doet het niet onaardig op uitleenbasis bij Waasland-Beveren. Keert hij volgend seizoen terug naar Anderlecht om er zijn kans te wagen?

Roef ligt nog tot 2020 onder contract bij Anderlecht. "Met Davy praten we uiteraard over zijn plannen voor de toekomst. Maar nu is het sowieso te vroeg om er iets zinnigs over te zeggen", zegt makelaar Evert Maeschalck in Sport/Voetbalmagazine.

"Op dit moment kan ik moeilijk inschatten of Davy klaar is voor een topclub", aldus Filip De Wilde, sportief raadgever bij Waasland-Beveren. "Je mag niet onderschatten waar hij nu mee bezig is: het is niet elke doelman van zijn leeftijd gegeven om tussen de palen te staan in eerste klasse. Iemand die dat over een langere periode kan vasthouden, mag zeggen dat hij een mooie carrière heeft gehad."

De weg ligt bij Anderlecht meer open dan voordien voor Roef. Mile Svilar is weg en Matz Sels wordt gehuurd. Hij keert in principe na dit seizoen terug naar Newcastle. Dan blijft Frank Boeckx over als voornaamste concurrent voor Roef.

Poll: Zou jij Roef graag zien terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Boeckx  I   Roef

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024