Stanciu: "Ik heb Anderlecht de titel bezorgd"

Stanciu:
Dinsdag 23 januari 2018 - 07:15   I   door Redactie

Nicolae Stanciu verliet Anderlecht voor Sparta Praag. Van een mislukking bij Anderlecht is volgens de Roemeen geen sprake.

"Ik heb Anderlecht een titel bezorgd. En de club bereikte mede dankzij mij de kwartfinales van de Europa League", verrast Stanciu in Het Laatste Nieuws. "Logisch dus dat ik er niet moest vertrekken - niemand is me komen vertellen dat ik móest gaan. Ik wilde zélf weg, om opnieuw het niveau te halen dat ik bij Steaua had. Dat kan bij Sparta Praag, de club die mijn voorkeur genoot, want het bestuur wilde me er absoluut bij."

Stanciu kon de transfersom van 8,2 miljoen euro nochtans nooit rechtvaardigen. Hij speelde 53 wedstrijden en kwam daarin aan 9 goals en 10 assists. "Ik wil een nieuwe start maken. Voor sommigen lijkt dit misschien een stap terug. Wel, ik zie dat anders. Ik merk dat Sparta Praag een vaste waarde wil worden aan de top van het Europese voetbal. Na mij zullen er nog grote namen tekenen - daar ben ik zeker van. Ik ben happy dat ik deel mag uitmaken van dat mooie project."

Poll: Ben jij tevreden over de passage van Stanciu bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Stanciu

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024