Deze bescheiden speler is peperduur op FIFA 18, de reden is bizar

Deze bescheiden speler is peperduur op FIFA 18, de reden is bizar
Maandag 18 december 2017 - 10:41   I  

De kerstvakantie staat voor de deur, en wat doen we dan? Voetbal kijken. En FIFA 18 spelen. Wel, als je in het speltype Ultimate Team nog op zoek bent naar een goede middenvelder, dan moet je Adrien Silva maar eens bekijken.

Niet dat het meteen de moeite loont om de centrale middenvelder van Sporting Clube de Portugal in huis te halen. Silva kreeg een algemene rating van 83, maar in vergelijking met de vorige editie is de Portugees peperduur.

Op Playstation 4 kost Silva je al gauw 95.500 munten, terwijl je op Xbox One 115.000 coins moet neertellen voor de al bij al bescheiden speler. Waarom Silva eigenlijk zó duur is? De reden is bizar.

14 seconden te laat

Afgelopen zomer legde Leicester City de Portugees vast. Eén probleem: het deed dat 14 seconden na de transferdeadline. De FIFA kende geen genade met de Engelsen en besliste dat de transfer pas in januari zou doorgaan.

Momenteel traint Silva al mee bij Leicester City, maar hij mag pas vanaf 1 januari uitkomen voor zijn nieuwe club. Het zorgde ervoor dat de middenvelder een soort van cultspeler werd op FIFA 18.

Wachten op Premier League-versie

In Ultimate Team kan je Silva kopen, maar voorlopig enkel als speler van Sporting. Wat het allemaal nog wat vreemder maakt. Want wie telt nu zoveel coins neer voor een speler uit de Portugese competitie? Nog even wachten op die Premier League-versie, niet?

Poll: Zou jij deze speler kopen?

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024