Brugs gefluit voor Defour krijgt nóg een serieus staartje

Brugs gefluit voor Defour krijgt nóg een serieus staartje
Donderdag 16 november 2017 - 22:25   I  

Opmerkelijk: tijdens de interland tussen België en Japan werd invaller Steven Defour door een deel van het thuispubliek uitgefloten. Dat had uiteraard alles te maken met het Anderlecht-verleden van de middenvelder en het feit dat de match in Brugge doorging.

Bij de Belgische Voetbalbond lachen ze evenwel niet met het voorval. "Dat kan niet bij de Rode Duivels”, aldus CEO Koen De Brabander bij Het Nieuwsblad. “We waren onaangenaam verrast over het incident, al zijn we ervan overtuigd dat een minderheid Defour viseerde."

"De wedstrijden van de Rode Duivels staan los van de clubs”, gaat De Brabander verder. “Het is daarom ook de bedoeling om een andere mindset te creëren. De supporters moeten beseffen dat alle Rode Duivels gesteund moeten worden. Als er een match van de Rode Duivels gespeeld wordt, ondersteunen we ze allemaal.”

Eerder op de dag vroeg ook supportersvereniging van 1895 al dat fans voortaan enkel nog in de kleuren van de nationale ploeg naar het stadion komen bij matchen van de Rode Duivels.

Poll: Wat vond jij van het gefluit?

TAGS  I  Defour  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024