Vermaelen doet opmerkelijke uitspraken over transfer in januari

Vermaelen doet opmerkelijke uitspraken over transfer in januari
Woensdag 15 november 2017 - 11:40   I  

Waar speelt Thomas Vermaelen tijdens het tweede deel van dit seizoen? Het is en blijft een beetje een mysterie. De Rode Duivel staat nog steeds op de loonlijst bij FC Barcelona, maar is daar al een tijdje overbodig.

Vermaelen werd de voorbije weken dan ook weer meermaals aan een vertrek bij de Catalaanse topclub gelinkt. Zelf spreekt hij liever niet meer over zijn toekomst en houdt hij zich in alle interviews op de vlakte over een mogelijke transfer.

Ook dinsdagavond, vlak na het einde van de wedstrijd tussen België en Japan wilde Vermaelen niets kwijt over zijn toekomst. "Geen commentaar", klonk het voor de camera van VTM.

"Ik heb het eerder deze week op het persmoment bij de Rode Duivels ook al eens aangegeven: ik ga voorlopig niets meer zeggen omtrent mijn toekomst. Zelfs als ik niets zeg, worden er nog zaken geschreven. Dus: geen commentaar", besloot de verdediger.

Anderlecht?

Vermaelen werd onlangs nog in verband gebracht met Anderlecht. Bij paars-wit zou de 32-jarige ex-speler van Ajax minuten kunnen maken met het oog op het WK. Of komt er toch nog een andere oplossing uit de bus? Afwachten.

Poll: Moet Vermaelen in januari vertrekken bij Barcelona?

TAGS  I  Vermaelen  I   Barcelona  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024