Antwerp en Standard scoren niet, STVV wordt tweede

Donderdag 26 oktober 2017 - 22:21   I   door Redactie

Antwerp-Standard heeft geen winnaar opgeleverd. Sint-Truiden won wel nipt van Moeskroen en wordt tweede.

Antwerp - Standard 0-0

De eerste helft had weinig om het lijf. Veel kansen waren er ook niet. Al kon Standard in het wedstrijdbegin wel een penalty claimen, maar Burgos en Antwerp kwamen met de schrik vrij.

In de tweede helft werd het allemaal wat beter, maar de wedstrijd bleef onder de verwachtingen. Antwerp-coach Bölöni werd tegen zijn ex-club nog naar de tribune gestuurd.

Sint-Truiden - Moeskroen 1-0

In een zwakke eerste helft kreeg STVV een unieke kans om op voorsprong te klimmen. Boli miste echter de strafschop, Butez - die Bailly verving - pakte. Ook in de tweede helft was STVV er het dichtst bij, maar De Sart trof de paal. Uiteindelijk scoorde de thuisploeg in de 93ste minuut. Goutas maakte er 1-0 van.