Dit is Stuivenberg van plan met Karelis

Dit is Stuivenberg van plan met Karelis
Woensdag 25 oktober 2017 - 15:55   I  

Nikolaos Karelis staat steeds dichter bij zijn comeback op het allerhoogste niveau. Afgelopen maandag lukte de Griek nog twee doelpunten bij de beloften van KRC Genk, maar trainer Albert Stuivenberg is voorzichtig.

Onder het motto ‘Alles op zijn tijd, niets overhaasten’ gaat Genk voorzichtig te werk met Karelis. De aanvaller speelde al bijna een jaar geen wedstrijd meer op het hoogste niveau, en dus is enige voorzichtigheid wel op zijn plaats.

Karelis heeft er een heel goeie week opzitten”, aldus Stuivenberg in Het Belang van Limburg. “Hij speelde in acht dagen drie wedstrijden met de beloften. Eén helft in Lokeren, een uur tegen Club Brugge en de volledige wedstrijd tegen STVV.”

“Zijn knie reageerde daar prima op, hij voelt zich goed en lijkt de inspanningen erg vlot te verteren. Zijn twee goals tegen STVV geven hem een enorme boost, ook in het spel was het verschil tussen de eerste en derde wedstrijd enorm.”

Toch zit Karelis nog niet in de selectie voor de match tegen Club Brugge. Stuivenberg weet wat hij doet. “Hij heeft tien maanden geen wedstrijden meer op niveau gespeeld, dan mag je niets forceren. Ook al wil je zo graag. Ik weet waarover ik praat, ik herinner me maar al te goed mijn eerste wedstrijd na veertien maanden blessureleed.”

Poll: Geloof jij nog in Karelis?

TAGS  I  Karelis  I   Stuivenberg  I   RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024