Verlaat Van Rhijn Club Brugge definitief?

Verlaat Van Rhijn Club Brugge definitief?
Donderdag 19 oktober 2017 - 11:04   I  

Ricardo Van Rhijn werd deze zomer uitgeleend door Club Brugge aan het Nederlandse AZ. Veel spelen deed de rechtsachter nog niet, maar toch sluit hij een toekomst bij de ploeg van John Van den Brom niet uit.

Toen ik hier arriveerde, had ik een paar maanden geen wedstrijd gespeeld. Ik heb mijn eerste weken bij AZ daarom vooral gebruikt om weer wedstrijdfit te worden”, zegt hij tegen De Telegraaf.

“Inmiddels heb ik zes duels in de benen, waarvan vier keer negentig minuten met het tweede elftal in de Jupiler League. Ik voel me nu goed en ben klaar om mijn kans in het eerste af te dwingen. Daarvoor ben ik ook gekomen.”

Wie weet ligt zijn toekomst wel bij AZ. "Wat er daarna (na het seizoen, red.) gebeurt, is deels afhankelijk van hoe dit seizoen verloopt. Misschien blijf ik hier, misschien wil AZ me niet eens houden”, aldus Van Rhijn. “Ik vind het belangrijk dat mijn plezier in ieder geval weer terug is. Ik ben een gelukkig mens (…) AZ is een stabiele, warme club en het gesprek met trainer John van den Brom was positief.”

Poll: Kan Van Rhijn nog nuttig zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Van Rhijn  I   Club Brugge  I   AZ

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024